ORGANISATIES

Ben jij een sociale organisatie uit Tienen?

WORD DAN EEN PARTNER VAN ‘TIENEN HELPT’ !

‘Tienen Helpt’ werkt samen met sociale organisaties die nood hebben aan vrijwilligers ! ‘Tienen Helpt’ wil als communicatieplatform dienen om vrijwilligers en sociale organisaties samen te brengen. Elke organisatie kan steeds een concrete hulpvraag indienen die wij dan voorleggen aan onze groep van beschikbare vrijwilligers. Zo willen we de bestaande hulpvragen snel en doeltreffend tot bij de juiste vrijwilliger brengen !

Wat verwachten we van jullie als organisatie?

We willen jou als organisatie helpen met het vinden van die extra handen, die goedlachse vrijwilliger, die man of vrouw die u uit de nood wil helpen naar aanleiding van uw concrete vraag.

Wij vragen u om bij elke hulpvraag onderstaand formulier in te vullen dat wij op onze beurt delen met onze vrijwilligersgroep. Indien wij een match gevonden hebben, zorgen wij ervoor dat jullie in contact met elkaar komen en alles praktisch snel kan geregeld worden.
Elke vrijwilliger tekent een vrijwilligersovereenkomst met de organisatie en is verzekerd in het kader van de hulp die hij verleent !
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Tienen Helpt
contact@tienenhelpt.be

Samen kunnen we meer! Contacteer ons nu!

Contacteer ons